Război în Ucraina, ziua 277: Avertizare din Estonia și petiția unor mame. RLI: Rusia complotează pentru a-l lichida pe Lukașenko

/VIDEO/ Stoianoglo spune că nu deține lista cu beneficiarii fraudei bancare

10 decembrie 2019, ora 17:18

Șeful Procuraturii Generale, Alexandru Stoianoglo, spune că nu deține o listă cu beneficiarii fraudei bancare, asta chiar dacă anterior Comisia parlamentară de anchetă a devalizării sistemului bancar a dezvăluit numele beneficiarilor furtului miliardului.

„Până acum noi nu avem nici numele beneficiarilor. Vom găsi oameni suplimentar pentru a da procesului un impuls suplimentar”, a declarat Stoianoglo.

Întrebat când se va fi publicată lista cu numele beneficiarilor finali, procurorul general a spus că acum este dificil să răspundă la această întrebare.

„Eu înainte am văzut din presă că avem rapoartele Kroll 1 și Kroll 2. Am crezut că în aceste rapoarte avem ceva concret. Dar, după ședința Consiliului Superior de Securitate (CCS) am înțeles că în acest raport nu se spune nimic despre beneficiarii furtului miliardului”, a spus procurorul.

 

TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram