Cancelarul german Angela Merkel se plasează pe primul loc ca cea mai influentă femeie din lume, în revista Forbest. Iar pe locul doi este președinta Băncii Centrale Europene Christine Lagarde, scrie TASS.

Locul trei a fost ocupat de președinta Camerei Reprezentanților Congresului american Nancy Pelosi.

Pe lista primilor zece s-a numărat și soția fondatorului Microsoft Bill Gates, filantropul Melinda Gates, șeful corporației financiare americane Fidelity Investments Abigail Johnson, președintele consiliului de administrație al băncii spaniole Santander Ana Botin, președintele IBM Corporation Ginny Rometti, precum și președintele Lockheed Martin Marilyn Hewson.

Angela Merkel își păstrează poziția de top în lista celor mai puternice femei din lume încă din 2006, cu excepția anului 2010 când aceasta a fost ocupată de Michelle Obama, pe atunci prima doamnă a Statelor Unite ale Americii.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!