/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Cancelarul german Angela Merkel, cea mai influentă femeie a anului. A fost inclusă în revista Forbes

missing
12 decembrie 2019, ora 17:04

Cancelarul german Angela Merkel se plasează pe primul loc ca cea mai influentă femeie din lume, în revista Forbest. Iar pe locul doi este președinta Băncii Centrale Europene Christine Lagarde, scrie TASS.

Locul trei a fost ocupat de președinta Camerei Reprezentanților Congresului american Nancy Pelosi.

Pe lista primilor zece s-a numărat și soția fondatorului Microsoft Bill Gates, filantropul Melinda Gates, șeful corporației financiare americane Fidelity Investments Abigail Johnson, președintele consiliului de administrație al băncii spaniole Santander Ana Botin, președintele IBM Corporation Ginny Rometti, precum și președintele Lockheed Martin Marilyn Hewson.

Angela Merkel își păstrează poziția de top în lista celor mai puternice femei din lume încă din 2006, cu excepția anului 2010 când aceasta a fost ocupată de Michelle Obama, pe atunci prima doamnă a Statelor Unite ale Americii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram