Compania Moltelecom are un nou director interimar. Din 5 decembrie, funcția a fost preluată de Viorel Postolachi, fost director de vânzări al Moldtelecom.

Decizia a fost luată la Consiliul de Administrate al companiei, iar Postolachi urmează să își îndeplinească atribuțiile de șef interimar până la selectarea în bază de concurs a unui director general.

Foto: moldtelecom.md

Viorel Postolachi face parte din echipa Moldtelecom din anul 2005. Acesta și-a început activitatea în funcția de specialist marketing în cadrul departamentului comercial, apoi a fost șef al Serviciului vânzări telefonie mobilă în anul 2007.

Începând cu 2010, Postolachi a deținut funcția de vice-director comercial în cadrul Direcției Business Solutions. Ulterior, a preluat conducerea Direcției Retail, după care în 2017 a fost promovat în funcția de director Vânzări al companiei Moldtelecom.

Viorel Postolachi a absolvit Universitatea Tehnică „Gh. Asachi” din Iași, România, Facultatea de Electronică și Telecomunicații, Specialitatea Radiocomunicații. Din anul 2008 deține titlul de master în Administrarea Afacerilor, obținut în cadrul Academiei de Studii Economice din Republica Moldova.

Acesta este cel de-al treilea director interimar al Moldtelecom din acest an. După ce în luna iulie, directorul general Dan Mitriuc a ales să demisioneze din inițiativă proprie, interimatul funcției a fost preluat de Igor Sîrbu. Acesta a fost șef interimar timp de trei luni.

Ulterior, de pe 26 noiembrie, atribuțile de director interimar al companiei au fost peluate de Piotru Mura, fost șef de direcție la Agenția Națională pentru Reglementare în Comunicații Electronice și Tehnologia Informației.

VEZI ȘI:

Un nou director general interimar la ”Moldtelecom”

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!