În toate sectoarele capitalei vor fi organizate anul acesta târguri de Crăciun. Acestea vor fi deschise pentru vizitatori de pe 19 decembrie 2019 până pe 14 ianuarie 2020.

La târgurile de Crăciun, locuitorii și oaspeții orașului Chișinău vor avea posibilitatea să urmărească spectacole și diverse programe cultural – artistice și se vor bucura de zone gastronomice cu preparate calde, vin fiert, ceai, cafea, turte dulci.

De asemenea, în cadrul târgurilor, vor fi comercializate decorațiuni de sezon și suvenire.

Târgurile de Crăciun organizate de preturi vor fi amplasate pe următoare adrese:

Sectorul Botanica – str. Teilor, 10, în preajma sediului Preturii;
Sectorul Buiucani: teritoriul C.I.E. „Moldexpo”, str. Ghioceilor 1; teritoriul adiacent CC „Zity Mall”, Calea Ieșilor, 8;

Sectorul Centru: str. Academiei, nr. 5 și nr, 7; str. Armenească, 55; str. Ismail, intersecție cu bd. D. Cantemir; parcarea C.C. „Grand Hall”; str. Grenoble, 165/4; str. Miorița, 11; str. N. Testemițanu, 23; str. Bulgară, 43.

Sectorul Ciocana: aleea pietonală din bd. Mircea cel Bătrân, în preajma Arborelui Solar. Sectorul Râșcani: scuarul din str. Miron Costin; str. Bogdan Voievod, 1/1.

Principalul târg de Crăciun va fi inaugurat în centrul Chișinăului, în scuarul Catedralei Mitropolitane, în seara zilei de 21 decembrie.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!