/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Va candida Maia Sandu la parlamentare la Hâncești? Ce spune despre intenția Platformei DA de a avea propriul candidat

12 decembrie 2019, ora 08:56

Maia Sandu nu a luat încă o decizie finală în privința candidaturii sale la funcția de deputat în circumscripția Hâncești, unde urmează să aibă loc alegeri parlamentare noi, după ce Alexandru Botnari a renunțat la mandatul de legislator în favoarea funcției de primar.

„Am mers la Hâncești de curând și m-am întâlnit cu echipa de acolo și mi-au zis că ar fi foarte bucuroși dacă aș candida. Acum discutăm la nivel central și vom lua o decizie pe acest subiect”, a spus Maia Sandu la „Secretele Puterii” de la „Jurnal TV”.

Întrebată cum califică intenția Platformei DA, care vrea să înainteze propriul candidat în această circumscripție, Sandu a comentat scurt: „E decizia lor”.

„Noi lucrăm împreună în Parlament, în Consiliul Municipal Chișinău, dar suntem două partide. O să discutăm împreună și subiectul acesta”, a adăugat Sandu.

Fosta prim-ministră a precizat că animozitățile apărute în ultima perioadă în cadrul Blocului ACUM sunt legate de alegerea președinților de raioane, după ce mai mulți membri ai PPDA au votat pentru socialiști sau democrați, în situații în care existau șanse să fie aleși șefi de raioane de la Blocul ACUM.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram