Maia Sandu nu a luat încă o decizie finală în privința candidaturii sale la funcția de deputat în circumscripția Hâncești, unde urmează să aibă loc alegeri parlamentare noi, după ce Alexandru Botnari a renunțat la mandatul de legislator în favoarea funcției de primar.

„Am mers la Hâncești de curând și m-am întâlnit cu echipa de acolo și mi-au zis că ar fi foarte bucuroși dacă aș candida. Acum discutăm la nivel central și vom lua o decizie pe acest subiect”, a spus Maia Sandu la „Secretele Puterii” de la „Jurnal TV”.

Întrebată cum califică intenția Platformei DA, care vrea să înainteze propriul candidat în această circumscripție, Sandu a comentat scurt: „E decizia lor”.

„Noi lucrăm împreună în Parlament, în Consiliul Municipal Chișinău, dar suntem două partide. O să discutăm împreună și subiectul acesta”, a adăugat Sandu.

Fosta prim-ministră a precizat că animozitățile apărute în ultima perioadă în cadrul Blocului ACUM sunt legate de alegerea președinților de raioane, după ce mai mulți membri ai PPDA au votat pentru socialiști sau democrați, în situații în care existau șanse să fie aleși șefi de raioane de la Blocul ACUM.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!