Cele mai spectaculoase evenimente în perioada sărbătorilor de iarnă se vor da în acest an la Castel Mimi! Programul sub genericul „A fost odată la Castel…” va începe pe 14 decembrie și va dura până pe 12 ianuarie 2010. În această perioadă, Castel Mimi se va transforma într-un adevărat „Sătuc al Crăciunului”, unde, pe parcursul a o lună, oaspeții se vor delecta cu un program artistic de iarnă în cadrul a șase evenimente tematice.

„A fost odată la Castel… AVANPREMIERA DE CRĂCIUN” este primul din acest șir de evenimente, în cadrul căruia se va face o „repetiție generală” înainte de sărbători, se va inaugura Pomul de Crăciun și se va intra cu voie bună în cea mai frumoasă perioadă a sfârșitului de an.

Programul vast al evenimentului va satisface toate categoriile de vârstă:

  • Moldova National Youth Orchestra va susține un concert ce ne va inspira spiritul de sărbătoare prin intermediul celor mai îndrăgite și faimoase piese de Crăciun din filme și desene animate;
  • „Trenul lui Moș Crăciun”, care va duce oaspeții evenimentului de la Gara Feroviară din Chișinău direct la scările Castelului Mimi!;
  • Porții NELIMITATE de izvar;
  • Multe gustări delicioase;
  • Un show de lumini spectaculos, acompaniat de muzică și proiectat pe clădirea castelului;
  • Casa lui Moș Crăciun, în care picii vor putea comunica direct cu cel mai îndrăgit și așteptat personaj al sărbătorilor de iarnă;
  • Un Târg de Crăciun, de unde veți putea procura cele mai originale cadouri pentru prieteni și cei dragi.

Biletele la eveniment pot fi achiziționate până în ziua evenimentului, la prețul de 350 de lei. Copiii până la 12 ani vor avea acces gratuit la evenimente, iar cei mai mari vor avea acces la eveniment doar însoțiți de părinți și cu bilet de intrare.

Ce ține transport, din păcate toate locurile la Trenul lui Moș Crăciun au fost demult ocupate, dar organizatorii evenimentului pun la dispoziția doritorilor de a ajunge la eveniment un autocar confortabil! Prețul călătoriei (dus-întors) pentru un adult va fi de 70 lei, iar pentru copiii – 30 de lei. Autobuzul va porni din fața hotelului Jolly Alon (str. Maria Cebotari 37), la ora 15:30 și de la Castel Mimi la ora 19:30.

Biletele la eveniment și la autocar pot fi achiziționate prin intermediul platformei iTicket.

Mai multe detalii, urmăriți pagina de Facebook Castel Mimi și pagina evenimentului.

„A fost odată la Castel… Avanpremiera de Crăciun” va avea loc sâmbătă, 14 decembrie, începând cu orele 16:30 și până la 20.00, la Castel Mimi.

Să înceapă aventura sărbătorilor de iarnă!

P*

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!