Consiliul Superior al Magistraturii a organizat astăzi o ședință extraordinară în cadrul căreia 31 de judecători noi au depus jurământul. Aceștia vor activa în diferite raioane ale republicii. Doar trei magistrați noi vor completa Judecătoria Chișinău.

Șeful statului a semnat decretele de numire în funcție a noilor judecători, iar astăzi acestea au fost publicate în Monitorul Oficial, a anunțat președintele interimar al CSM, Dorel Musteață.

„Sunteți așteptați cu nerăbdare în instanțe și cred că și voi așteptați să puneți mâna mai repede pe primul dosar. Nu uitați că persoanele vin după dreptate. Întotdeauna să procedați corect și legal. Vă dorim drum bun în viață”, le-a urat Musteață.

 

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!