De săptămâna viitoare, va fi disponibil un număr suficient de autorizații pentru transportatorii moldoveni care livrează mărfuri în Ucraina. Subiectul a fost discutat în cadrul unei întrevederi pa care a avut-o ministrul Economiei Anatol Usatîi cu omologul său de la Kiev. 

Subiectul autorizațiilor bilaterale de transport a fost abordat în mod special, dat fiind faptul că stocul acestora a fost epuizat recent și există cerere din partea transportatorilor moldoveni.

Politicienii au discutat și despre Acordul de liberalizare a transportului rutier și aerian, uniformizarea procedurilor vamale și controlul unic la punctele de trecere a frontierei de stat.

Ministrul Economiei și Infrastructurii, Anatol Usatîi, s-a aflat ieri într-o vizită de lucru la Kiev, unde a participat la ședința prezidată de prim-miniștrii Republicii Moldova și Ucrainei.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!