Drumul reabilitat Chișinău-Ungheni-Sculeni va fi dat în exploatare la finele lunii august 2020. De aceasta l-a asigurat reprezentantul companiei constructoare pe premierul Ion Chicu, care a vizitat astăzi șantierul de construcție.

Responsabilii companiei constructoare au solicitat de la Executiv să grăbească înlocuirea pilonilor rețelei electrice de distribuție, pe segmentul satului Vatra. Șeful Guvernului a transmis această sarcină ministrului Economiei și Infrastructurii.

Șantierul de construcție a drumului Chișinău-Ungheni-Sculeni are o lungime totală de 18 km. În prezent, lucrările sunt realizate în proporție de 60% și a mai rămas de construit tronsonul din orașul Strășeni și Vatra.

Potrivit contractului, drumul Chișinău-Ungheni-Sculeni urma să fie dat în exploatare încă în anul 2016. Din motiv că întârzie, compania constructoare suportă sancțiuni. Costul proiectului este de peste 23 de milioane de euro.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!