/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Când va fi dat în exploatare drumul Chișinău-Ungheni-Sculeni? După trei ani de rețineri, nici în acest an lucrările nu vor fi finisate

14 decembrie 2019, ora 18:19

Drumul reabilitat Chișinău-Ungheni-Sculeni va fi dat în exploatare la finele lunii august 2020. De aceasta l-a asigurat reprezentantul companiei constructoare pe premierul Ion Chicu, care a vizitat astăzi șantierul de construcție.

Responsabilii companiei constructoare au solicitat de la Executiv să grăbească înlocuirea pilonilor rețelei electrice de distribuție, pe segmentul satului Vatra. Șeful Guvernului a transmis această sarcină ministrului Economiei și Infrastructurii.

Șantierul de construcție a drumului Chișinău-Ungheni-Sculeni are o lungime totală de 18 km. În prezent, lucrările sunt realizate în proporție de 60% și a mai rămas de construit tronsonul din orașul Strășeni și Vatra.

Potrivit contractului, drumul Chișinău-Ungheni-Sculeni urma să fie dat în exploatare încă în anul 2016. Din motiv că întârzie, compania constructoare suportă sancțiuni. Costul proiectului este de peste 23 de milioane de euro.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram