/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/FOTO/ Au condus autovehicule ce depășesc limitele admise pe drumurile publice. 12 șoferi, amendați de ANTA

missing
14 decembrie 2019, ora 09:39

12 șoferi s-au ales cu amenzi de până la cinci mii de lei pentru că au condus autovehicule cu greutăți ce depășesc limitele admise. Sancțiunile au fost aplicate după ce angajații Agenției Naționale Transport Auto (ANTA) au monitorizat în perioada 9-13 decembrie activitatea transportatorilor pe drumurile publice. 

Conducătorii auto au mai fost amendați pentru transportarea încărcăturilor fără deținerea autorizației speciale de transport (AST) pentru transporturile cu greutăți sau gabarite ce depășesc limitele admise, cu aplicarea măsurii de suspendare a dreptului de utilizare a vehiculului rutier prin reținerea plăcuțelor cu numărul de înmatriculare și a certificatului de înmatriculare, se arată într-un comunicat al ANTA.

De la începutul anului 2019 și până în prezent, pentru încălcarea prevederilor Regulamentului cu privire la efectuarea pe drumurile publice a transporturilor rutiere cu greutăți sau gabarite ce depășesc limitele admise, de către inspectorii Agenției au fost întocmite 115 procese-verbale cu privire la contravenție, fiind aplicate amenzi în mărime de 486 de mii de lei. 

Foto: anta.gov.md

Foto: anta.gov.md

Foto: anta.gov.md

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram