Sute de protestatari zgomotoşi au mărşăluit ieri prin centrul Londrei pentru a protesta împotriva rezultatului alegerilor din Marea Britanie, strigând: „Boris Johnson nu e premierul meu” şi „Boris, Boris, Boris: Afară, afară, afară”, relatează Reuters, scrie agerpres.ro.

Protestatarii, afişând pancarte pe care se putea citi „Să sfidăm conducerea conservatoare” şi „Refugiaţii sunt bineveniţi”, au mărşăluit rapid de la reşedinţa premierului din Downing Street şi până în Trafalgar Square şi mai departe spre cartierul teatrelor, blocând traficul şi sub supravegherea unor masive dispozitive de poliţie.

Partidul Conservator al premierului Boris Johnson a câştigat alegerile parlamentare de joi cu o majoritate confortabilă.

Vineri, prim-ministrul a cerut să se pună capăt diviziunilor privind Brexit-ul care au măcinat Marea Britanie în ultimii trei ani şi jumătate

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!