Fosta prim-ministră Maia Sandu, președinta Partidului Acțiune și Soludaritate (PAS), are întrebări la adjuncții noului procuror general Alexandru Stoianoglo. Aceasta spune că șeful Procuraturii Generale (PG) a gafat când și-a numit adjuncții, întrucât printre ei ar fi persoane care dețin mașini și case scumpe și nu este clar din ce bani și le-au cumpărat. 

„Sunt întrebări față de persoanele pe care și le-a ales în funții de adjuncți, pentru că printre ei sunt dintre cei cu mașini și case pe care nu este clar din ce surse și le-au cumpărat. Dacă tu vrei să fii credibil, pentru că sunt întrebări la acest capitol, unii cred că el este omul lui Dodon, alții cred că este de partea Partidului Democrat, dacă tu vrei să fii credibil, trebuie să-ți începi activitatea, luând decizii corecte, inclusiv decizii referitoare la funcțiile de adjuncți, la funcțiile de șefi ai procuraturilor specializate, însă, deocamdată, sunt întrebări referitoare la oamenii care au fost numiți în aceste funcții și cum aceștia și-au câștigat până acum averile”, a declarat Maia Sandu la emisiunea Important de la TVC 21.

Alexandru Stoianoglo are deocamdată trei adjuncți: Mircea Roșioru, Ruslan Popov și Iurie Perevoznic.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!