/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Sandu, nemulțumită de adjuncții pe care și i-a ales Stoianoglo: Nu este clar din ce bani și-au cumpărat case și mașini

missing
15 decembrie 2019, ora 12:51

Fosta prim-ministră Maia Sandu, președinta Partidului Acțiune și Soludaritate (PAS), are întrebări la adjuncții noului procuror general Alexandru Stoianoglo. Aceasta spune că șeful Procuraturii Generale (PG) a gafat când și-a numit adjuncții, întrucât printre ei ar fi persoane care dețin mașini și case scumpe și nu este clar din ce bani și le-au cumpărat. 

„Sunt întrebări față de persoanele pe care și le-a ales în funții de adjuncți, pentru că printre ei sunt dintre cei cu mașini și case pe care nu este clar din ce surse și le-au cumpărat. Dacă tu vrei să fii credibil, pentru că sunt întrebări la acest capitol, unii cred că el este omul lui Dodon, alții cred că este de partea Partidului Democrat, dacă tu vrei să fii credibil, trebuie să-ți începi activitatea, luând decizii corecte, inclusiv decizii referitoare la funcțiile de adjuncți, la funcțiile de șefi ai procuraturilor specializate, însă, deocamdată, sunt întrebări referitoare la oamenii care au fost numiți în aceste funcții și cum aceștia și-au câștigat până acum averile”, a declarat Maia Sandu la emisiunea Important de la TVC 21.

Alexandru Stoianoglo are deocamdată trei adjuncți: Mircea Roșioru, Ruslan Popov și Iurie Perevoznic.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram