Concertul de Revelion din Piața Marii Adunări Naționale (PMAN) din acest an va începe la ora 19.00, anunță autoritățile municipale din Chișinău. În primele ore, pe scenă vor urca artiști și formații autohtone precum Victoria Lungu, Serj Kusenkoff, trupa Tharmis, ansambluri folclorice care vor cânta colinde etc.

De la ora 22:30 pe scenă vor urca interpreți de muzică populară și de estradă precum Mihai Ciobanu, Igor Cuciuc, Maria Iliuț, Nelly Ciobanu, Geta Burlacu, Igor Rusu ș.a. Interpreții vor fi acompaniați de Orchestra Fraților Advahov.

Focurile de artificii vor începe de la ora 00:00 și vor dura aproximativ zece minute. Ulterior, pe scena din PMAN va urca trupa Zdob și Zdub, iar aproape de ora 2 noaptea, interpretul Alexander Rybak.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!