/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Prim-ministrul britanic va prezenta proiectul de lege privind Brexit vineri în Camera Comunelor

missing
16 decembrie 2019, ora 20:09

Prim-ministrul britanic Boris Johnson va prezenta vineri în Camera Comunelor proiectul de lege privind retragerea ţării din Uniunea Europeană, declanşând procesul de adoptare parlamentară, astfel încât ieşirea din UE să se producă la 31 ianuarie 2020, a anunţat luni purtătorul său de cuvânt, transmit AFP şi Reuters.

„Avem în vedere să începem procesul înainte de Crăciun și o vom face în conformitate cu Constituţia”, în concertare cu preşedintele Camerei Comunelor, care urmează să fie ales marţi, a indicat purtătorul de cuvânt, scrie agerpres.ro.

Conform acestuia, proiectul va include termenii acordului convenit de Boris Johnson cu UE.

Guvernul este încrezător că va reuşi să obţină un acord de liber schimb pe termen lung cu Uniunea Europeană, a mai spus purtătorul de cuvânt.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram