/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

Mașina lui Ceaușescu, vândută la licitație pentru o sumă imensă

missing
20 decembrie 2019, ora 17:39

Agenția Națională de Administrare Fiscală din România a reușit să vândă la licitație, din a doua încercare, celebrul „ARO 304” al lui Ceaușescu. Mașina a fost evaluată inițial la suma de 137 500 lei, însă la licitația din ianuarie nu s-a prezentat niciun participant.

La cea de-a doua licitație, care a avut loc pe 18 decembrie, suma a fost depășită.

„Prețul de pornire a fost diminuat conform prevederilor legale cu 25% față de prețul de evaluare, respectiv 103 125 lei. Cei cinci ofertanți participanți la cea de-a doua licitație au supralicitat 16 pași, bunul fiind valorificat la prețul de 189 180 lei”, precizează ANAF într-un comunicat citat de ziaruldeiasi.ro.

Echivalentul sumei în lei moldovenești constituie aproximativ 3,6 milioane.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram