/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Accident tragic în Guatemala. Cel puţin 20 de persoane au murit, printre care și un copil

missing
22 decembrie 2019, ora 09:08

O coliziune între un autocar şi un camion s-a soldat cu cel puţin 20 de morţi şi în jur de zece răniţi. Tragedia s-a produs sâmbătă dimineaţă, în estul Guatemalei, scrie Agerpres.

Nouăsprezece persoane au murit la locul accidentului şi un copil de şapte ani a decedat în urma rănilor suferite într-un spital din apropiere, unde au mai fost transportate alte circa zece persoane, a declarat presei David de Leon, purtătorul de cuvânt al Conred.

Potrivit informaţiilor din presa locală, şoferul camionului a pierdut controlul autovehiculului şi a lovit în plin autocarul, care venea din departamentul Peten (nord) şi se îndrepta spre capitala Ciudad de Guatemala.

Noi toţi, guatemalezii, ne-am trezit în doliu“, a scris pe Twitter preşedintele ales Alejandro Giammattei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram