/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Platforma DA va participa la alegerile prezidențiale din 2020 cu un candidat propriu: „Suntem gata să susținem un candidat comun nepartinic”

missing
22 decembrie 2019, ora 13:47

Reprezentanții Platformei Demnitate și Adevăr au decis să participe la alegerile prezidențiale din toamna anului 2020. Președintele PPDA Andrei Năstate a spus că Platforma este gata să aibă propriul candidat pentru funcția de președintel al R. Moldova. 

Consiliul politic Național al Platformei DA a făcut o analiză amplă a situației politice din R. Moldova din perspectiva celor cinci luni de guvernare… Pentru alegerile prezidențiale din 2020, Platforma are și poate înainta propriul candidat, fiind gata în contextul creării unui front comun larg proeuropean și național să susțină un candidat comun nepartinic” a spus Năstase în cadrul unei conferințe de presă după ședința Consiliului Politic Național al Platformei Demnitate și Adevăr.

Întrebat dacă va susține candidatura Maiei Sandu pentru la alegeri, Năstase a menționat că „Având un candidat al PPDA suntem dispuși să susține, pentru a fi siguri de o reușită în scrutinul prezidențial și un candidat în afara partidului, apartinic”. 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram