Reprezentanții Platformei Demnitate și Adevăr au decis să participe la alegerile prezidențiale din toamna anului 2020. Președintele PPDA Andrei Năstate a spus că Platforma este gata să aibă propriul candidat pentru funcția de președintel al R. Moldova. 

Consiliul politic Național al Platformei DA a făcut o analiză amplă a situației politice din R. Moldova din perspectiva celor cinci luni de guvernare… Pentru alegerile prezidențiale din 2020, Platforma are și poate înainta propriul candidat, fiind gata în contextul creării unui front comun larg proeuropean și național să susțină un candidat comun nepartinic” a spus Năstase în cadrul unei conferințe de presă după ședința Consiliului Politic Național al Platformei Demnitate și Adevăr.

Întrebat dacă va susține candidatura Maiei Sandu pentru la alegeri, Năstase a menționat că „Având un candidat al PPDA suntem dispuși să susține, pentru a fi siguri de o reușită în scrutinul prezidențial și un candidat în afara partidului, apartinic”. 

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!