/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/FOTO/ Săptămâna Crăciunului vine cu multe daruri și surprize pentru cei mici

missing
23 decembrie 2019, ora 14:01

Săptămâna Crăciunului vine cu multă distracție, cadouri și activități creative la Shopping MallDova. În timp, ce tu îți faci cumpărăturile sau alegi cadouri pentru cei dragi, copilul tău se poate bucura de un program divers, într-o atmosferă de poveste.

Și așa cum spune tradiția, Moș Crăciun alături de Crăciuniță sunt deja prezenți la parterul centrului comercial și așteptă să împartă daruri pentru picii care au fost cuminți. Îi găsești lângă bradul de Crăciun, de luni până vineri, între orele 17:00-21:00, iar în zilele de weekend de la ora 12:00 și până la 16:00. Și pentru că a dorit să se asigure că toți picii vor primi daruri, moșul cu plete dalbe va sta aici până în data de 30 decembrie.

Iar la final de săptămână, pe 28 și 29 decembrie, de la ora 16:00 și până la 18:00, micii vizitatori ai Shopping MallDova vor avea parte de ateliere de creație unde vor putea învăță să facă singuri jucării tematice și decorațiuni de Crăciun.

Și pentru că de sărbători petreci clipe frumoase alături de familiei și prieteni, în ajunul Crăciunului, în data de 24 decembrie, parterul centrului comercial se va transforma într-un adevărat tărâm de basm. Începând cu ora 17:00, păpușile de la teatrul municipal „Guguță” te invită la spectacolul „Sărutul de gheață” – surpriza lunii pentru cei mici.

Totodată, în această săptămână te poți încă bucura de magia târgul de Crăciun, amenajat deja la parterul Shopping MallDova, care va rămâne deschis și la începutul lunii ianuarie. La cele șase căsuțe decorate corespunzător găsești ornamente de iarnă, dulciuri, cărți și suvenire cu tematică specifică.

*P

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram