/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Inspecții ANSA în ajun de sărbători. În piețe și magazine se vând produse fără certificat de calitate și mărfuri expirate

missing
24 decembrie 2019, ora 20:15

Produse alimentare comercializate în lipsa certificatelor de calitate sau de proveniență a lor, dar și mărfuri cu termen de valabilitate expirat. Asta au găsit inspectorii ANSA în urma unor controale efectuate de vineri până luni în mai multe piețe și magazine din capitală.

Specialiștii ANSA au mai constatat, de asemenea, că o mare parte din personalul angajat în unitățile de comerț nu au trecute controalele medicale și nici nu sunt instruiți cu privire la regulile de igienă.

Totodată, vânzătorii nu respectă regulile sanitare nici în timpul procesului de lucru și ignoră cerințele de păstrare a produselor alimentare.

În urma controalelor, au fost întocmite 19 procese verbale cu privire la contravenție și nouă prescripții de îndeplinire a neajunsurilor constatate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram