Produse alimentare comercializate în lipsa certificatelor de calitate sau de proveniență a lor, dar și mărfuri cu termen de valabilitate expirat. Asta au găsit inspectorii ANSA în urma unor controale efectuate de vineri până luni în mai multe piețe și magazine din capitală.

Specialiștii ANSA au mai constatat, de asemenea, că o mare parte din personalul angajat în unitățile de comerț nu au trecute controalele medicale și nici nu sunt instruiți cu privire la regulile de igienă.

Totodată, vânzătorii nu respectă regulile sanitare nici în timpul procesului de lucru și ignoră cerințele de păstrare a produselor alimentare.

În urma controalelor, au fost întocmite 19 procese verbale cu privire la contravenție și nouă prescripții de îndeplinire a neajunsurilor constatate.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!