/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Anenii Noi: Cadavrul unui bărbat, dispărut de două zile, a fost găsit astăzi pe malul râului Nistru

25 decembrie 2019, ora 15:45

Cadavrul unui bărbat a fost depistat astăzi pe malul râului Nistru, în satul Telița, raionul Anenii Noi. Rudele au spus polițiștilor că victima de două zile nu s-a ivit acasă. Cadavrul a fost îndreptat spre examinarea medico legală, pentru stabilirea cauzei decesului.

Persoana înecată s-a dovedit a fi un bărbat de 64 de ani. Cadavrul era fără careva leziuni corporale vizibile, a comunicat ofițera de presă a Inspectoratului General al Poliției, Mariana Bețivu.

Individul ducea un mod de viață antisocial și făcea abuz de băuturi alcoolice. El nu se afla la evidențele speciale ale Poliției. Rudele au observat că de două zile bărbatul este dispărut de acasă, dar nu s-au adresat la oamenii legii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram