Război în Ucraina, ziua 398: Tancuri donate și explozii la Kiev! Rusia avertizează Armenia, iar Zelenski are o profeție alarmantă

Stoianoglo a extins controalele la procuraturile specializate. „Veți auzi lucruri foarte interesante”

26 decembrie 2019, ora 10:47

Procurorul general, Alexandru Stoianoglo, a anunțat că a fost extinsă perioada de control la Procuratura Anticorupție și Procuratura pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale. Verificările vor dura până pe data de 10 ianuarie.

„Inițial am preconizat a verifica activitatea procuraturilor specializate din ultimii patru ani. Nu am reușit a controla până acum toată perioada asta. Veți auzi lucruri foarte interesante”, a declarat Alexandru Stoianoglo după ședința Consiliului Superior al Procurorilor.

Cât privește revenirea lui Viorel Morari la șefia Procuraturii Anticorupție, Alexandru Stoianoglo a spus că acest lucru depinde de rezultatele controalelor inițiate la procuraturile specializate.

Amintim că șeful Procuraturii Anticorupție, Viorel Morari, a fost suspendat din funcție. Acesta a fost înlăturat temporar de la serviciu, până se va finisa controlul special inițiat de Stoianoglo la Procuratura Anticorupție, dar și la Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale.

Prin Ordinul procurorului general Alexandru Stoianoglo a fost sistată și activitatea lui Dorin Compan din funcția de șef interimar al PCCOCS.

TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2023 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram