Procurorul general, Alexandru Stoianoglo, a anunțat că a fost extinsă perioada de control la Procuratura Anticorupție și Procuratura pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale. Verificările vor dura până pe data de 10 ianuarie.

„Inițial am preconizat a verifica activitatea procuraturilor specializate din ultimii patru ani. Nu am reușit a controla până acum toată perioada asta. Veți auzi lucruri foarte interesante”, a declarat Alexandru Stoianoglo după ședința Consiliului Superior al Procurorilor.

Cât privește revenirea lui Viorel Morari la șefia Procuraturii Anticorupție, Alexandru Stoianoglo a spus că acest lucru depinde de rezultatele controalelor inițiate la procuraturile specializate.

Amintim că șeful Procuraturii Anticorupție, Viorel Morari, a fost suspendat din funcție. Acesta a fost înlăturat temporar de la serviciu, până se va finisa controlul special inițiat de Stoianoglo la Procuratura Anticorupție, dar și la Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale.

Prin Ordinul procurorului general Alexandru Stoianoglo a fost sistată și activitatea lui Dorin Compan din funcția de șef interimar al PCCOCS.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!