/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Dodon, despre a doua persoană care a obținut identitate dublă alături de Plahotniuc: „Vă confirm că nu este Iaralov”

missing
27 decembrie 2019, ora 07:08

Deși spune că nu poate divulga numele celei de-a doua persoane care a obținut identitate dublă alături de fostul lider al Partidului Democrat Vlad Plahotniuc, președintele Igor Dodon spune că acesta, cu siguranță, nu este Serghei Iaralov, al cărui nume s-a vehiculat anterior în spațiul public. 

„Nu vă pot da numele pentru că Consiliul Suprem de Securitate a spus că e informație secretă, dar vă confirm că nu este Ialalov”, a declarat șeful statului aseară, la emisiunea „Puterea a patra” de la postul TV N4.

Acum aproximativ o lună am aflat că Vladimir Plahotniuc are identitate dublă. În cel de-al doilea pașaport acesta are numele Novak Vladislav Vladimir. Acesta s-a ales cu un pașaport în care figurează cu alt nume în vara anului 2018, iar la perfectarea acestuia a contribuit conducerea Serviciului de Informații și Securitate, în persoana lui Alexandru Botnari, om din anturajul fostului președinte al democraților.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram