/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Dodon, Chicu, Vlah și alți demnitari, într-o vizită oficială în Turcia. Vor fi semnate mai multe acorduri bilaterale

missing
29 decembrie 2019, ora 14:34

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon întreprinde o vizită oficială în Turcia. Șeful statului este însoțit de premierul Ion Chicu, vicepreședintele Parlamentului Vlad Batrâncea, bașcanul Găgăuziei, Irina Vlah, miniștri și alți demnitari de stat. 

„Agenda de lucru include întrevederi cu Președintele Republicii Turcia, Recep Tayyip Erdoğan, cu președintele Marii Adunări Naționale (Parlamentului) a Turciei, Mustafa Șentop, întrevederi bilaterale ale miniștrilor”, a anunțat Igor Dodon.

Președintele țării va prezida, de asemenea, prima ședință a Consiliului de Cooperare Strategică la Nivel Înalt, după care vor fi semnate mai multe acorduri bilaterale în domenii precum: conversiunea și recunoașterea reciprocă a permiselor de conducere; transportul internaţional combinat de mărfuri; cooperarea în domeniul științei și tehnologiei.

Oficialii de stat întreprind această vizită în Turcia la invitația președintelui turc, Recep Erdogan.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram