Crește numărul persoanelor care se adresează la medic cu infecții acute ale căilor respiratorii superioare. Pe parcursul săptămânii trecute, în municipiul Chișinău au fost înregistrate 2 782 de cazuri, peste o mie fiind la copii mai mici de patru ani. Au fost spitalizate 98 de persoane.

Instituțiile medicale din capitală au înregistrat și 19 cazuri suspecte de gripă, patru fiind confirmate în laborator. Decese din cauza gripei nu au fost. Datele au fost prezentate la ședința serviciilor Primăriei din această dimineață.

Autoritățile anunță și cazuri îngrijorătoare de identificare a tuberculozei. Au fost înregistrate cinci cazuri de îmbolnăvire, două fiind în colectivități.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!