Oamenii legii oferă detalii în cazul procurorei, care ar fi fost violată după o petrecere corporativă. Momentul în care aceasta este târâtă într-un taxi, a fost surprins de camerele de supraveghere din apropiere.

Din imaginile video, publicate de Unimedia se vede cum patru bărbați au târât victima până la un taxi.

Poliția a confirmat pentru TV8.md că femeia a depus plângere la poliție acum două zile, iar la scurt timp doi bărbați au fost reținuți.

La Inspectoratul de Politie a sectorului Ciocana a fost alertat la 28  decembrie de către o femeie, care a spus că a fost violată de către doi bărbați pe care nu îi cunoștea. În urma măsurilor întreprinse au fost reținuți doi bărbați cu vârstele de 20 și 28 de ani. Pa cazul data a fost inițiată o cauză penală. La moment se stabilesc toate circumstanțele comiterii acestei infracțiuni. Oamenii legii așteaptă rezultatele expertizei”, a declarat ofițera de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati.

În noaptea de 27 spre 28 decembrie mai mulți bărbați din afara colectivului PA ar fi profitat de starea de ebrietate a uneia dintre angajatele PA și ar fi urcat-o într-o mașină și au dus-o într-un apartament. Acolo femeia ar fi fost violată.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!