/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Detalii în cazul procurorei, care ar fi fost violată de doi bărbați. Momentul în care este târâtă într-un taxi

30 decembrie 2019, ora 16:38

Oamenii legii oferă detalii în cazul procurorei, care ar fi fost violată după o petrecere corporativă. Momentul în care aceasta este târâtă într-un taxi, a fost surprins de camerele de supraveghere din apropiere.

Din imaginile video, publicate de Unimedia se vede cum patru bărbați au târât victima până la un taxi.

Poliția a confirmat pentru TV8.md că femeia a depus plângere la poliție acum două zile, iar la scurt timp doi bărbați au fost reținuți.

La Inspectoratul de Politie a sectorului Ciocana a fost alertat la 28  decembrie de către o femeie, care a spus că a fost violată de către doi bărbați pe care nu îi cunoștea. În urma măsurilor întreprinse au fost reținuți doi bărbați cu vârstele de 20 și 28 de ani. Pa cazul data a fost inițiată o cauză penală. La moment se stabilesc toate circumstanțele comiterii acestei infracțiuni. Oamenii legii așteaptă rezultatele expertizei”, a declarat ofițera de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati.

În noaptea de 27 spre 28 decembrie mai mulți bărbați din afara colectivului PA ar fi profitat de starea de ebrietate a uneia dintre angajatele PA și ar fi urcat-o într-o mașină și au dus-o într-un apartament. Acolo femeia ar fi fost violată.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram