/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ De Revelion, Ambasadorul SUA la Chișinău a transmis un mesaj de felicitare în limba română

31 decembrie 2019, ora 12:40

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, ambasadorul SUA la Chișinău, Dereck J. Hogan, a transmis moldovenilor un nou mesaj în limba română. Ambasadorul vorbește despre realizările și proiectele care au marcat acest an. Totodată, acesta și-a arătat interesul de a descoperi Moldova și spune el, speră să viziteze cât mai multe localități din țară.

„Sunt încrezut că și anul 2020 va fi un an al marilor oportuități. Vom continua să consolidăm parteneriatul dintre SUA și Republica Moldova. Anul care vine îmi va oferi mie și familiei mele posibilitatea de a vizita și alte localități din R. Moldova și să învăț de la voi mai multe despre cultura, tradițiile și istoria voastră. Suntem foare binecuvântați să petrecem aceste sărbători în Moldova”, a declarat Dereck J. Hogan.

Și ambasadorul Federației Ruse la Chișinău, Oleg Vasnețov a venit cu un mesaj de felicitare. Acesta a început cu: „Dragi prieteni…”, iar întreaga felicitare a fost în limba rusă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram