/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Zâmbete și emoții pentru copii din Leova. Au primit în dar dulciuri, jucării și hăine

missing
31 decembrie 2019, ora 21:58

Clipe emoționante pentru ami mulți copii orfani din Cupcui, raionul Leova. Micuții au primit în dar dulciuri, produse alimentare, jucării şi haine aduse de pompieri.

Pompierii din raionul Leova, cei din cadrul Detaşamentului salvatori şi pompieri sectorul Botanica, dar şi Asociaţia Obştească a Salvatorilor Voluntari au oferit cadouri pentru 36 de copii care-şi petrec timpul la Centrul de plasament.

Micuții au admirat autospecialele de intervenţie decorate cu luminiţe şi au avut parte de recomandări preţioase oferite de pompieri.

Caravana de Crăciun a salvatorilor şi Pompierilor a ajuns în mai multe localităţi, inclusiv în gospodării din raionul Căuşeni, Ungheni Cimişlia şi Bălţi. Pe lângă cadouri şi surprize oamenii au beneficiat de detectoare de fum, dar şi de recomandări utile în domeniul apărării împotriva incendiilor.

În prejma sărbătorilor de iarnă IGSU desfăşoară această activitatea tradiţional reuşind să aducă bucurii şi daruri în mai multe familii cu copii din ţară.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram