/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Incendiu la o grădină zoologică din Germania. Circa 30 de animale au murit

missing
01 ianuarie 2020, ora 18:42

Zeci de maimuţe de diferite specii au murit la grădina zoologică din Krefeld, în vestul Germaniei, după ce sectorul rezervat lor a fost cuprins de un incendiu în această noaptea, scrie Agerpres.

Potrivit poliţiei, incendiul a fost provocat de lampioanele zburătoare chinezeşti aprinse cu ocazia Anului Nou.

Cele mai crunte temeri ale noastre au devenit realitate“, scriu reprezentanţii parcului zoologic pe pagina de Facebook. Conform poliţiei, cel puţin 30 de maimuţe au murit în incendiu.

Incendiul s-a declanţat la puţin timp după miezul nopţii. În sectorul rezervat maimuţelor se aflau urangutani, cimpanzei şi marmosete. Doar doi cimpanzei au supravieţuit incendiului, precum şi o familie de gorile ce era ţinută într-o clădire adiacentă.

Pompierii au reuşit să împiedice răspândirea incendiului la alte clădiri ale parcului zoologic.

Conform anchetei preliminare, incendiul ar fi fost provocat de lampioane zburătoare chinezeşti, din hârtie, trei dintre acestea fiind găsite în incinta parcului zoologic.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram