/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Mesajul transmis de Andrei Năstase în noaptea dintre ani. În 2020, vrea să salveze țara de „trădătorul de neam, marioneta teleghidată din exterior”

missing
01 ianuarie 2020, ora 11:35

Liderul Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, a transmis un mesaj cetățenilor în noaptea dintre ani. Politicianul i-a felicitat și le-a urat „îndeplinirea tuturor dorințelor, dreptate, echitate, liniște și normalitate”.

„Să fiţi fericiţi și să aveţi parte de clipe minunate alături de familiile voastre, iar la anul și la mulți ani să vă bucuraţi de prosperitate, bunăstare şi multă sănătate. Sărbători frumoase, dalbe şi înzăpezite. La mulţi ani fericiți!”.

Andrei Năstase a amintit cum a fost anul 2019 în politică și le-a mulțumit cetățenilor care au crezut în dreptate.

„Vă mulțumesc tuturor celor care țin cu adevărat la țara noastră, celor care, în ciuda tuturor dificultăților, au încredere în schimbare, că împreună SE POATE și că nimeni nu ne va mai opri pe cei demni, cinstiți, drepți și curajoși din drumul nostru spre libertate, dreptate și prosperitate.

Anul care trece ne-a adus şi împliniri, şi victorii, dar şi trocuri politice nedrepte. A fost anul unor turbulenţe electorale, dar şi anul unor speranţe realizate, al curajului şi al libertăţii pe care le-am simţit cu toţii”.

Prin mesajul său, Andrei Năstase a lăsat să se înțeleagă faptul că, în 2020, își dorește să scape R. Moldova de Igor Dodon, pe care îl numește „trădător și marionetă teleghidată din exterior”.

„Oamenilor demni, cinstiți, drepți și curajoși li se datorează victoriile de până acum, eliberarea țării în mod pașnic, fără sânge, de cel ce o capturase și doar de dorința sinceră și de curajul acestora depinde eliberarea definitivă a țării, salvarea ei de un trădător sinistru de neam, o marionetă teleghidată din exterior”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram