„A fost odată la Castel” este genericul unui șir de evenimente care se desfășoară  la Castel Mimi în perioada sărbătorilor de iarnă. Iar cei mici vor avea parte de un eveniment doar al lor – „Petrecerea Copiilor”. Micuții se vor scufunda într-o lume magică, de poveste și vor da curs distracției.

„A fost odată la Castel. Petrecerea Copiilor” va avea loc în primul weekend al noului an, pe data de 4 și 5 ianuarie, începând cu ora 17:00, la Castel Mimi.

Firul roșu al evenimentului: În lumea jucăriilor, care se pregăteau să devină cadouri, s-a întâmplat o mare minune. Jucăriile au prins viață – o viață foarte dinamică, vivace și plină de interacțiune.

În program vor fi:

  • Moș Crăciun și Alba ca Zăpada, care vor da un spectacol de neuitat
  • Însuflețirea ursulețului de pluș și al motanului Puffy
  • Iepurașii din Poveste, care vor interacționa cu cei mici
  • Dansul incredibil al jucăriilor însuflețite
  • Jocul iernii
  • Bătălia cu bulgări colorați
  • Poșta lui Moș Crăciun, prin intermediul căreia, cei mici le vor putea transmite felicitările lor celor dragi
  • Atmosferă de poveste și multă, dar foarte multă distracție

Programul este accesibil și interesant atât pentru copiii mici, cât și pentru cei mai mari, fie că este vorba de copii de doar 2, 3 ani, sau de 10, sau chiar 12 ani.

Biletele pot fi procurate online, prin intermediul platformei iTicket. Prețul unui bilet la „Petrecerea Copiilor” este de 150 de lei pentru adulți. Copiii de până la 12 ani au acces gratuit la eveniment.

În prețul biletului nu intră băuturile, mâncarea și dulciurile care vor fi puse în vânzare pe teritoriul castelului și nici transportul până la Castel Mimi.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!