„A fost odată la Castel” este genericul unui șir de evenimente care se vor desfășura la Castel Mimi în perioada sărbătorilor de iarnă. În cadrul acestora, pe vizitatori îi așteaptă multe surprize feerice, multe trăiri memorabile și cadouri. Toate vor rămâne în amintire pe durata întregului an – 2020!

Pe 11 ianuarie, Castel Mimi încheie acest șir de evenimente cu un concert extraordinar, plin de folclor autentic, mixat cu beat-uri și ritmuri de hip-hop, susținut de unul dintre cei mai reprezentativi muzicieni ai underground-ului românesc – ARGATU’, cunoscut și pentru colaborarea sa cu trupa „Subcarpați”.

Artistul pe numele său real și întreg, Andrei Argatu,  compune singur muzică de mulți ani, iar, în prezent, a reușit, în ciuda contrastului aparent între stiluri, să îmbine într-un mod original muzica electronică și stilul hip-hop cu muzica folclorică românească.

Pe oaspeții evenimentului din 11 ianuarie îi așteaptă o adevărată feerie a sunetului, care va face așa încât inimile celor prezenți, să vibreze, la unison, în ritmul folclorului, iar picioarele să bată în ritmul beaturilor contemporane.

În program:

  • Un recital plin de drive, folclor și hip-hop de la Argatu’
  • Un pahar de izvar!
  • Gustări delicioase și atmosferă de neuitat!
  • Târg de iarnă, în cadrul căruia oaspeții vor putea procura cele mai faine accesorii și cadouri

Special pentru acest eveniment, va fi pus în circulație trenul Chișinău – Castel Mimi, un tren diesel modern care îi va aduce pe vizitatori exact la porțile castelului și îi va duce înapoi, spre capitală.  Prețul pentru o călătorie rapidă și sigură va fi de 70 de lei (dus-întors). Trenul va porni din Chișinău la ora 17:30, iar de la Castel Mimi – la ora 20:30. Copiii cu vârsta de până la 7 ani merg gratuit cu trenul.

Prețul biletelor:

  1. Biletele Early Bird sunt disponibile la prețul de 200 de lei, până vineri, 3 ianuarie.
  2. Biletele Standard vor putea fi achiziționate, începând cu 4 ianuarie și până pe 11 ianuarie, la prețul de 300 de lei.

Biletele pot fi procurate online și offline prin intermediul platformei iTicket.

 

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!