Directorul interimar al întreprinderii de stat „Moldtelecom”, Viorel Postolachi, numit în funcție pe 5 decembrie 2019, a avut un salariu fabulos în funcția pe care a deținut-o anterior la companie, cea de director pe vânzări. 

În declarația de venit pe care a depus-o astăzi la Auitoritatea Națională de Integritate, Postolachi indică un salariu de 743 505 lei de l „Moldtelecom”. Împărțind la 12 luni ale anului, ar ieși câte aproximativ 62 de mii de lei pe lună.

Soția acestuia a adus în familie anul trecut aproape 106 mii de lei, fiind angajată la o companie privată.

Familia Postolachi are în proprietate un teren și o casă, care a fost data în exploatare în 2018, fiind evaluată la 1,2 milioane de lei.

Iar anul trecut, familia și-a achiziționat și un apartament pentru care a plătit 39 de mii de euro.

Pe de altă parte, Viorel Postolachi s-a împrumutat de la bancă în 2018, luând un credit de 400 de mii de lei, pe care s-a obligat să-l restituie timp de zece ani.

Viorel Postolachi și soția sa dețit diferite cote părți în capitalul a patru companii care fac comerț.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!