/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Nou director la Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe

missing
03 ianuarie 2020, ora 19:22

Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe” (CTIF) are un nou director interimar Vitalie Coceban. Acesta a fost numit în funcție prin ordinul ministrului Finanțelor și a fost prezentat echipei de către secretarul de stat al Ministerului Finanțelor, Dorel Noroc.

Acesta a subliniat că noul director al CTIF are o experiență bogată în domeniul administrării și modernizării sistemelor informaționale de stat, a serviciilor electronice, dar și în gestionarea activității echipelor de specialiști IT, ceea ce î-i va ajuta să continue cu succes procesul de dezvoltare a infrastructurii digitale a Ministerului Finanțelor.

„Voi fi receptiv la toate propunerile și deschis pentru orice discuție care poate influența schimbarea în bine a lucrurilor. Vă invit și în continuare să fiți membri pro-activi ai echipei și să vă implicați plenar în activitățile de modernizare a sistemului informațional al Ministerului Finanțelor și a serviciilor oferite cetățenilor de către subdiviziunile și autoritățile administrative din subordinea Ministerului”, a spus Coceban.

Între anii 2000 – 2009, Vitalie Corceban a exercitat funcția de director executiv al „MoldInfonet” – prestator al serviciilor de Internet pentru autoritățile publice centrale, apoi cea de director adjunct al întreprinderii de stat „Centrul de Tehnologii Speciale”, după care, timp de 10 ani, a lucrat în calitate de administrator al întreprinderii „Fiscservinform”, care la 1 august 2018 a fuzionat cu CTIF.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram