/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Un copil de zece ani, accidentat grav pe pârtia de schi din Sinaia. A fost lovit de un alt schior

missing
03 ianuarie 2020, ora 15:52

Un copil de zece ani din Bucureşti a suferit ieri, 2 ianuarie, un grav accident pe pârtia de schi din Sinaia. El a fost transportat de urgenţă cu un elicopter SMURD la un spital în România.

Incidentul a avut loc la Cota 2.000 pe pârtia din Sinaia, copilul suferind un traumatism la coloană, scrie antena3.ro.

Salvatorii i-au acordat primul ajutor copilului, care a fost transportat la Cota 1.400, de unde a fost preluat de un elicopter SMURD şi dus de urgenţă la spital. Ulterior, copilul a fost externat, medicii stabilind că a suferit o simplă contuzie la coloană.

Potrivit aceeași surse, copilul ar fi fost lovit intenționat. Poliţiştii au deschis un dosar penal pe numele schiorului care l-a accidentat pe copil.

Este vorba de un tânăr de 23 de ani din Sinaia care, potrivit datelor din anchetă, a accidentat în mod neintenționat un copil de zece ani care schia însoțit de tatăl său, pe pârtia Variantă din masivul Bucegi.

Persoana în cauză s-ar fi oprit să se intereseze de starea minorului, însă la momentul sosirii poliţiştilor la locul accidentului schiorul nu mai era prezent.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram