/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/DOC/ Noul angajat al Aparatului președintelui Dodon a primit donații de 32 de mii de euro

missing
04 ianuarie 2020, ora 08:39

Fostul șef  al Direcției evidență și documentare civilă din cadrul Curții Supreme de Justiție s-a angajat la Președinție pe 2 decembrie 2019 în calitate de șef adjunct al Direcției Juridice. La numirea în noua funcție, Petru Vasilică și-a depus declarația de venit la Autoritatea Națională de Integritate.

Potrivit documentului, acesta a ridicat anul trecut un salariu de 154 de mii de lei de la CSJ, iar alte 21 de mii de lei le-a primit de la Casa Națională de Asigurări Sociale ca pensie de dizabilitate.

Tot în 2019, Petru Vasilică indică că a primit donații generoase de la rude, în sumă de 32 de mii de euro, de la Varvara Vasilică 17000 de euro și de la Ion Vasilică – 15 mii de euro.

Funcționarul nu indică niciun bun imobil în declarația de avere, dar a trecut o mașină de model „Toyota Prada” pe care ar fi cumpărat-o în 2016 cu 20 de mii de lei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram