Fostul șef  al Direcției evidență și documentare civilă din cadrul Curții Supreme de Justiție s-a angajat la Președinție pe 2 decembrie 2019 în calitate de șef adjunct al Direcției Juridice. La numirea în noua funcție, Petru Vasilică și-a depus declarația de venit la Autoritatea Națională de Integritate.

Potrivit documentului, acesta a ridicat anul trecut un salariu de 154 de mii de lei de la CSJ, iar alte 21 de mii de lei le-a primit de la Casa Națională de Asigurări Sociale ca pensie de dizabilitate.

Tot în 2019, Petru Vasilică indică că a primit donații generoase de la rude, în sumă de 32 de mii de euro, de la Varvara Vasilică 17000 de euro și de la Ion Vasilică – 15 mii de euro.

Funcționarul nu indică niciun bun imobil în declarația de avere, dar a trecut o mașină de model „Toyota Prada” pe care ar fi cumpărat-o în 2016 cu 20 de mii de lei.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!