/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

O româncă este noul director general al gigantului „Avon”. A început ca vânzătoare în cadrul companiei

missing
05 ianuarie 2020, ora 08:03

Românca Angela Crețu a fost numită de la 1 ianuarie în funcția de director general la nivel global al brandului internațional de cosmetice „Avon”. Aceasta este responsabilă de afacerile din afara Americii Latine și supravegherea mărcii Avon la nivel international.

Ascensiunea incredibilă a Angelei Creţu în cadrul „Avon” a pornit acum mai bine de 20 de ani ca vânzător în Constanţa pentru produsele celebrului brand.

Acum a devenit CEO global, fiind una dintre puţinele femei din România care conduce un brand la nivel mondial, scrie Replica de Constanța.

Românca a fost în ultimii trei ani vicepreşedinte al grupului „Avon” şi CEO pentru Europa Centrală şi de Est, fiind responsabilă de 18 ţări din regiune.

Precizăm că „Avon” a fost preluată de de către gigantul brazilian „Natura”, care deţine deja „The Body Shop” şi „Aesop”. Noua companie va avea venituri anuale de peste 10 miliarde de dolari.

Tranzacţia, evaluată la 2 miliarde de dolari, va crea cea de-a patra companie de cosmetice din lume, cu 3 200 de magazine în întreaga lume și o prezenţă în 100 de ţări.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram