/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/VIDEO/ Conflict între un bărbat și un presupus polițist la Telecentru, din cauza unei mașini parcate neregulamentar

06 ianuarie 2020, ora 13:22

Un conflict s-a iscat ieri pe strada Sprîncenoaia din sectorul Telecentru din capitală între doi bărbați, din motiv că unul dintre aceștia ar fi parcat mașina neregulamentar. Martorii spun că individul care se face vinovat ar fi un polițist. Oamenii legii deocamdată nu au confirmat această informație.  

Poliția a fost sesizată ieri la ora 23:30. Ajunși la fața locului, forțele de ordine au stabilit că pe capota mașinii a fost lipit un abţibild cu inscripția „Stop Ham”, iar automobilul era deteriorat, a comunicat ofițera de presă a DP Chișinău, Natalia Stati.

Martorii spun că șoferul se afla în stare de ebrietate și că activează în Poliție. „În apărarea sa, și-a chemat prietenii de la Poliție, care îl țineau. Am sunat la o altă echipă de poliție pentru ca făptașul să fie amendat. Când au auzit că am sunat la oamenii legii, atât șoferul, cât și cunoscuții lui de la Poliție au plecat de la fața locului. Mașina parcată incorect s-a dovedit a fi mașina lui familiară”, spun martorii.

De cealaltă parte, ofițera de presă spune că la fața locului nimeni nu s-a prezentat drept polițist. „Urmează să stabilim dacă unul dintre ei este sau nu polițist. Indiferent cine sunt bărbații, ancheta va stabili cine se face vinovat. Făptașul va fi tras la răspundere conform legislației”, a declarat Natalia Stati.

Cazul dat a fost înregistrat la Inspectoratul de Poliție Centru. Polițiștii urmează să stabilească toate circumstanțele. În acest sens, va fi luată o hotărâre conform legislației în vigoare.

Atenție, imaginile video conțin un limbaj licențios.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram