Un avion Boeing 737 cu 180 de pasageri la bord s-a prăbușit azi-dimineață în Iran. Avionul zbura din Teheran spre Kiev și a căzut la scurt timp după decolare. Toți pasagerii și membrii echipajului au murit, transmite Rbc.ua. La fața locului activează 22 de echipe de salvatori. 

La două minute de la decolare, avionul a dispărut de pe radare.

Primele versiuni ale anchetatorilor accidentului avia este că nava ar fi avut defecțiuni tehnice, dar nu este exclusă nici versiunea că avionul a fost doborât. Autoritățile iraniene neagă însă versiunea doborârii avionului de către o rachetă; ele susțin că în acest caz urma să se producă o explozie. Presa din regiune scrie, cu referire la declarațiile anchetatorilor, că avionul a căzut din cauza unei defecțiuni la motor.

Victimele nu au fost deocamdată identificate. Acum sunt pregătite listele cu numele pasagerilor, potrivit președintelui ucrainean, Volodimir Zelensky.

Și reprezentanții companiei Boeing au venit cu un scurt comentariu la acest subiect. Aceștia au spus că știu despre cele întâmplate și acumulează informații pentru a investiga cauza prăbușirii avionului.

 

Foto: Rbc.ua

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!