/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/FOTO. VIDEO/ Un avion din Ucraina cu 180 de pasageri la bord s-a prăbușit în Iran

missing
08 ianuarie 2020, ora 09:05

Un avion Boeing 737 cu 180 de pasageri la bord s-a prăbușit azi-dimineață în Iran. Avionul zbura din Teheran spre Kiev și a căzut la scurt timp după decolare. Toți pasagerii și membrii echipajului au murit, transmite Rbc.ua. La fața locului activează 22 de echipe de salvatori. 

La două minute de la decolare, avionul a dispărut de pe radare.

Primele versiuni ale anchetatorilor accidentului avia este că nava ar fi avut defecțiuni tehnice, dar nu este exclusă nici versiunea că avionul a fost doborât. Autoritățile iraniene neagă însă versiunea doborârii avionului de către o rachetă; ele susțin că în acest caz urma să se producă o explozie. Presa din regiune scrie, cu referire la declarațiile anchetatorilor, că avionul a căzut din cauza unei defecțiuni la motor.

Victimele nu au fost deocamdată identificate. Acum sunt pregătite listele cu numele pasagerilor, potrivit președintelui ucrainean, Volodimir Zelensky.

Și reprezentanții companiei Boeing au venit cu un scurt comentariu la acest subiect. Aceștia au spus că știu despre cele întâmplate și acumulează informații pentru a investiga cauza prăbușirii avionului.

 

Foto: Rbc.ua

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram