/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Milioane de utilizatori nu vor putea folosi „WhatsApp” din luna februarie

missing
08 ianuarie 2020, ora 16:39

Începând cu 1 februarie 2020, renumita aplicație „WhatsApp” va înceta să mai funcționeze pe telefoanele a milioane de utilizatori din întreaga lume. Aceasta nu va mai accepta o serie de dispozitive învechite.

Pe 31 decembrie 2019, „WhatsApp”, deținută de „Facebook”,  a anunțat că orice telefon pe care rulează sistemul de operare „Windows Mobile” nu va fi acceptat după această dată. De la 1 februarie, orice iPhone cu un soft mai vechi decât iOS 7 nu va mai fi acceptat și, de asemenea, niciun dispozitiv Android cu versiunea 2.3.7.

Teoretic, utilizatorii afectați își pot actualiza sistemul de operare, pentru a continua să folosească „WhatsApp”, însă multe modele de telefoane mai vechi vor avea dificultăți în a folosi sistemele de operare mai noi, sau pur și simplu nu le vor permite instalarea lor.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram