Partidul Acțiune și Solidaritate evită să spună deocamdată numele persoanei care va fi înaintată la funcția de deputat la alegerile parlamentare noi din circumscripția Hâncești, care au fost deja fixate pentru data de 15 martie.

„Cu siguranță avem un candidat. O să-l anunțăm la momentul potrivit”, a declarat astăzi președinta PAS, Maia Sandu.

Întrebată dacă va candida la alegerile prezidențiale care urmează să se desfășoare la toamnă, Maia Sandu a reiterat că decizia urmează să fie luată la partid.

„O să luăm decizia potrivită la momentul potrivit. Trebuie să candideze persoana care are cele mai mari șanse…Eu sunt o luptătoare împotriva corupției, dar lucrurile le discutăm în echipă…Este adevărat că, pentru moment, mă bucur de sprijin din partea cetățenilor și le mulțumesc pentru asta”, a adăugat Sandu.

Anterior, reprezentanții Platformei Demnitate și Adevăr au lăsat să se înțeleagă faptul că formațiunea ar putea merge pe cont propriu la prezidențiale și la parlamentarele de la Hâncești, înaintând propriii candidați.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!