Președintele Igor Dodon a plecat cu familia la munte în vacanța de iarnă. Șeful statului a postat un video pe pagina sa de Facebook în care apare schiind și el și unul dintre feciorii săi.

Visul de vacanță al copiilor a fost realizat – câteva zile la munte, la schi. Alături de ei, am profitat și eu de vremea bună pentru sport. Odihna e pe sfârșite și revenim acasă cu forțe noi, unde e mult de lucru și ne așteaptă decizii importante”, a comentat Igor Dodon.

Președintele nu a scris în ce stațiune se odihnește în anul curent cu familia.

Amintim că, după investirea sa în funcția de președinte, Igor Dodon și-a organizat o vacanță la Soci, unde la fel a schiat. Șeful statului a postat atunci pe Facebook poze de pe pârtie.

Ulterior, Igor Dodon s-a odihnit cu soția în Italia, la staţiunea Breuil-Cervinia, aflată la altitudinea de 2.000 de metri deasupra nivelului mării.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!