/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ „Visul de vacanță” al familiei Dodon. Președintele schiază la munte

11 ianuarie 2020, ora 11:16

Președintele Igor Dodon a plecat cu familia la munte în vacanța de iarnă. Șeful statului a postat un video pe pagina sa de Facebook în care apare schiind și el și unul dintre feciorii săi.

Visul de vacanță al copiilor a fost realizat – câteva zile la munte, la schi. Alături de ei, am profitat și eu de vremea bună pentru sport. Odihna e pe sfârșite și revenim acasă cu forțe noi, unde e mult de lucru și ne așteaptă decizii importante”, a comentat Igor Dodon.

Președintele nu a scris în ce stațiune se odihnește în anul curent cu familia.

Amintim că, după investirea sa în funcția de președinte, Igor Dodon și-a organizat o vacanță la Soci, unde la fel a schiat. Șeful statului a postat atunci pe Facebook poze de pe pârtie.

Ulterior, Igor Dodon s-a odihnit cu soția în Italia, la staţiunea Breuil-Cervinia, aflată la altitudinea de 2.000 de metri deasupra nivelului mării.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram