/LIVE TEXT/ Cutremur după cutremur în Turcia: Plânsete și țipete se aud de sub dărâmături. Bilanțul morților continuă să crească

Caz șocant la o discotecă din Rezina! O fată a fost bătută cu picioarele în cap până și-a pierdut cunoștința

12 ianuarie 2020, ora 13:08

O fată de 29 de ani, din orașul Rîbnița, a fost bătută aseară de către un tânăr, la o discotecă din orașul Rezina. Martorii spun că fata la un moment dat și-a pierdut cunoștința. 

Din spusele unor persoane care au asistat la incident și care au rugat să le păstrăm anonimatul, agresorul a încercat să o hărțuiască pe tânără, iar aceasta l-a respins de câteva ori, apoi i-a dat o palmă peste față. În acel moment, bărbatul a lovit-o cu capul. De la lovitură fata s-a prăbușit, iar agresorul a lovit-o picioarele în cap.

Martorii spun că tânăra și-a pierdut cunoștința: „Au scos-o afară și o stropeau cu apă. Peste tot era sânge”, spun sursele TV8.

Totul s-a întâmplat după miezul nopții, către ora 1. La fața locului a intervenit Poliția și ambulanța.

„Când a redevenit conștientă, fata nu înțelegea ce s-a întâmplat”, mai spun martorii.

Astăzi, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Rezina ne-au spus că fata a fost dusă la spital pentru a i se acorda îngrijiri medicale. Aceasta are contuzie la nas și la cap, dar medicii spun că ea a refuzat internarea în spital.

Agresorul a fost escortat la Inspectoratul de Poliție unde a fost audiat, iar ulterior ar fi fost eliberat, or, fata nu a scris plângere în privința lui. Cazul este înregistrat la Poliție, iar evoluția acestuia va depinde de expertiza medicilor care va arăta gravitatea leziunilor cu care s-a ales victima.

Localnicii spun că cei doi se cunoșteau. Mai mult, băiatul ar avea probleme cu legea și s-a aflat sau se mai află și acum în căutare. Însă această informație nu este deocamdată confirmată.

Amintim că, în noaptea de 1 ianuarie, la Costești, Ialoveni, un băiat de 21 de ani a fost bătut de alți doi tineri cu picioarele în cap și victima a murit peste cinci zile la spital.

TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram