social

/FOTO/ La un pas de tragedie! Un apartament din Soroca a luat foc din cauza unei țigări nestinse

12 ianuarie 2020, ora 15:40
Distribuie:

O țigară nestinsă putea să-i ia viața unui bărbat de 35 de ani, din Soroca. Apartamentul în care acesta locuia a fost cuprins de flăcări azi-dimineață. Din fericire, pompierii au reușit să-i salveze viața. 

Serviciul de urgență 112 a fost alertat despre incendiu la ora 08:43. „La fața locului a intervenit un echipaj de pompieri care a stabilit că o cameră a unui apartament este cuprinsă de flăcări. Salvatorii au reușit să salveze din odaia cuprinsă de ardere un bărbat în vârsta de 35 de ani. Acesta a fost evacuat din zona de risc, fiindu-i salvată viața”, spun reprezentanții Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU).

Tot specialiștii de la IGSU au înaintat versiunea că incendiul a pornit de la o țigară nestinsă.

În urma arderii au fost afectate bunurile materiale din interiorul unei odăi a apartamentului. Datorită intervenției prompte a pompierilor, incendiul nu a obținut răspândire, menționează reprezentanții IGSU.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram