sci-tech

/FOTO/ Gigantul Toyota își construiește propriul oraș. Cum va arăta acesta și unde va fi situat

13 ianuarie 2020, ora 08:10
Distribuie:

Gigantul Toyota planifică să-și construiască propriul oraș la poalele Muntelui Fuji din Japonia. Orașul se va numi „Woven City”, iar construcția va începe în anul 2021, scrie Topgear.com.

Reprezentanții companiei spun că orașul va fi un fel de „laborator viu” unde vor locui circa două mii de oameni, printre care mai mulți oameni de știință, ingineri și cercetători care vor testa și dezvolta diverse tehnologii.

În acest oraș vor fi invitați să locuiască și să lucreze la diverse proiecte oamenii de știință și cercetătorii din întreaga lume

Orașul va fi alimentat de baterii cu hidrogen și va folosi energia solară. Clădirile vor fi construite în mare parte din lemn. De asemenea, aici va fi permisă circulația doar cu vehicule cu emisii zero.

Foto: topgear.com

Foto: topgear.com

Foto: topgear.com

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram