Gigantul Toyota planifică să-și construiască propriul oraș la poalele Muntelui Fuji din Japonia. Orașul se va numi „Woven City”, iar construcția va începe în anul 2021, scrie Topgear.com.

Reprezentanții companiei spun că orașul va fi un fel de „laborator viu” unde vor locui circa două mii de oameni, printre care mai mulți oameni de știință, ingineri și cercetători care vor testa și dezvolta diverse tehnologii.

În acest oraș vor fi invitați să locuiască și să lucreze la diverse proiecte oamenii de știință și cercetătorii din întreaga lume

Orașul va fi alimentat de baterii cu hidrogen și va folosi energia solară. Clădirile vor fi construite în mare parte din lemn. De asemenea, aici va fi permisă circulația doar cu vehicule cu emisii zero.

Foto: topgear.com

Foto: topgear.com

Foto: topgear.com

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!