/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

/FOTO/ Un muzeu din Odessa a fost jefuit două zile la rând

missing
13 ianuarie 2020, ora 07:02

Muzeul „Porohovaya Bashnya” din orașul Odessa, Ucraina, a fost jefuit două zile la rând. S-a întâmplat în acest weekend. Făptașii au spart lacătul, au stricat vitrinele din sticlă și au furat din muzeu monede vechi, cărți și alte obiecte mai puțin valoroase.

Primul anunț despre faptul că în clădire au pătruns hoții a fost făcut de administrația muzeului sâmbătă seara. Atunci angajații muzeului spuneau că trebuie să pună alte lacăte la uși, doar că nu au bani pentru a le cumpăra.

Foto: Facebook/pg/basynya

Duminică însă directorul muzeului a anunțat că hoții s-au întors și a doua zi, au mai spart câteva vitrine și au furate alte piese de valoare.

Foto: Facebook/artem.pogosenko

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram