Adunarea Generală ordinară a Judecătorilor va fi convocată pe 13 martie, la ora 10:00. O decizie în acest sens a fost aprobată astăzi de Consiliul Superior al Magistraturii.

În cadrul întrunirii va fi prezentat raportul de activitate al CSM-ului pentru anul 2019.

Este necesar de prezentat date referitor la activitatea instanțelor de judecată. Este un volum mare de lucru”, a argumentat președintele interimar al CSM, Dorel Musteață de ce se convoacă adunarea la mijlocul lunii martie.

Amintim că, pe 27 septembrie, a fost convocată Adunarea Generală a Judecătorilor, la solicitarea magistraților, pentru a discuta problemele din sistem. Atunci au fost demiși actualii membri ai CSM. Instituția s-a adresat în instanța de judecată considerând ilegală acea adunare și votul dat de magistrați, motivând că nu a existat cvorumul necesar la întrunire.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!