/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/FOTO. VIDEO/ Un „Jaguar” de circa 42 de mii de euro stopat de polițiștii români la Albița. Era dat în căutare în Italia

missing
14 ianuarie 2020, ora 11:57

Un automobil de marca „Jaguar”, de circa 42 de mii de euro, a fost stopat ieri în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa – Iași, după ce oamenii legii români au depistat că mijlocul de transport este dat în căutare de autoritățile din Italia.

Potrivit Poliției de Frontieră din România, la volanul mașinii se afla un cetățean italian de 47 de ani. Acesta s-a prezentat la punctul de trecere în jurul orei 21:00. Mașina a fost fabricată în anul 2019 și este înmatriculată în Italia.

Polițiștii au avut suspiciuni cu privire la documentele de înmatriculare ale autoturismului. Oamenii legii au efectuat verificări suplimentare și au constatat că acesta figurează în bazele de date ca fiind căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de autoritățile din Italia pe data de 11 ianuarie.

De cealaltă parte, bărbatul a declarat că a închiriat autoturismul de la o firmă de specialitate din Italia și că de la acea dată a folosit autovehiculul pentru a circula în mai multe țari, inclusiv în R. Moldova. El nu ar fi știut că nu îi este permis acest lucru și a declarat că nu are cunoștință despre faptul că autoturismul este implicat în vreun litigiu.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de furtiar autoturismul a fost indisponibilizat la sediul instituţiei în vederea continuării cercetărilor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram