/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

Morari ar putea fi eliberat în cel mai scurt timp? Foltea: Acesta a fost plasat în arest, cu încălcarea termenului de 72 de ore

missing
14 ianuarie 2020, ora 08:55

În cel mai scurt timp fostul șef al Procuraturii Anticorupție Viorel Morari ar putea fi eliberat din arest preventiv. Avocatul acestuia spune că clientul său a fost plasat în arest pentru 20 de zile, cu încălcarea termenului de 72 de ore.

„- Domnul Morari a fost plasat în arest de judecător, cu încălcarea termenului de 72 de ore. În procesul verbal, ora reținerii indicată de procuror este la 15:49 minute. – Deci, asta înseamnă că Curtea de Apel peste trei trei zile ar putea decide că Viorel Morari a fost plasat în arest cu încălcarea drepturilor sale? – Eu nu voi comenta ce va decide Curtea de Apel. Vreau să menționez că mandatul de arestare a fost emis peste 72 de ore, cu încălcarea termenului”, a precizat Foltea în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la TV8.

Viorel Morari a fost reținut vineri, la ora 15:49  într-un dosar legat de fals în acte publice și abuz în serviciu. Magistratul Sergiu Ciobanu a admis astăzi, parțial demersul procurorilor, care au solicitat 30 de zile de arest preventiv, în jurul orei 16:30.

Reținerea lui Viorel Morari ar fi  legată de o plângere depusă de Vladimir Plahotniuc în privința omului de afaceri Veaceslav Platon și are conexiuni la investigarea furtului miliardului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram